Instalatii de ventilare-climatizare

Elaborarea proiectelor pentru sisteme de climatizare in vederea asigurarii confortului termic in cadrul obiectivelor civile sau industriale, utilizand echipamente active de climatizare (sisteme SPLIT,  ventiloconvectoare sau unitati locale de tratare primara a aerului) in vederea largirii posibilitatilor de reglare a microclimatului pentru imbunatatirea si adaptabilitatea mai mare a acestuia.

Elaborarea de proiecte pentru sisteme complexe de climatizare dotate cu centrale de tratare a aerului asigurand incalzirea, racirea si umidificarea aerului pretabile unor exigente extrem de ridicate pentru pastrarea parametrilor fizici ai aerului din anumite incinte in limite extrem de stricte.

Implementarea sistemelor de ventilare pentru asigurarea aerului proaspat in functie de normele igienice referitoare la activitatile din diverse ramuri economice (restaurante, hale de productie, etc.).

Sisteme de transport pneumatic pentru indepartarea diverselor deseuri industriale de dimensiune mica (industria prelucratoare a lemnului, prelucrari mecanice, etc).